Onderhoud en reparatie aan je caravan, camper of vouwwagen

Goed onderhoud is de basis voor een onvergetelijke vakantie. Met een caravan of camper in topconditie weet je zeker dat je veilig de weg op kunt. Dankzij tweejaarlijks vakkundig onderhoud is kamperen écht zorgeloos genieten.

Veilig op weg

Wanneer je op weg bent naar je vakantiebestemming zit je niet te wachten op onaangename verrassingen. Wij zorgen ervoor dat je telkens weer op je vervoerswagen kunt rekenen.

Waardevastheid

Kwalitatief onderhoud bevordert de levensduur van je caravan, camper of vouwwagen. Zo lang mogelijk genieten. Dat is wat je wilt. Daarnaast helpt een goed onderhouden kampeermiddel bij eventuele verkoop.

Waarom een onderhoudsbeurt?

Hoewel het onderhoud van een kampeermiddel bij veel gebruikers een lage prioriteit heeft, is het toch verstandig om een kampeermiddel regelmatig een grote onderhoudsbeurt te laten geven. De controle van de remmen, de elektriciteit- en gasinstallatie en van het onderstel (remmen/as/banden) is van belang voor de veiligheid van uzelf en die van anderen. Ook de verzekeringsmaatschappij controleert bij een schadeclaim of een kampeermiddel goed is onderhouden, dit in verband met de zorgverplichting ten opzichte van het verzekerde object.

Bij normaal gebruik is het voldoende om een kampeermiddel om de twee jaar een onderhoudsbeurt te geven. Bij intensief gebruik kunt u dit beter jaarlijks doen. Zelfs als een kampeermiddel maar weinig wordt gebruikt is onderhoud zeker nodig. Want ook bij stilstand van de caravan verslechteren vitale delen zoals remmen, schokdempers, gasslangen etc.

Schadeherstel

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Net als schade. Het kan gebeuren dat je een kras ontdekt tijdens je vakantie of in de stalling bij het ophalen. Zelfs een flinke hagelbui kan al vervelende sporten achterlaten. En dat komt natuurlijk nooit gelegen.

Schade wil je snel en vakkundig opgelost hebben. Of het nu gaat om het onderstel, het plaatwerk, de elektronica of het interieur van je caravan of camper. Je kunt rekenen op kwalitatief schadeherstel.

Op reis zonder zorgen?